CrÍpes met zachtfruit moet afzet met Valentijnsdag aanjagen

Voer de afzet van zachtfruit op door ze samen met goedverkochte bewerkte producten te promoten zoals kant-en-klare Franse crÍpes aldus het Amerikaanse Freida's Specialty Produce. De verkooppiek van crÍpes loopt van Valentijnsdag tot Moederdag in mei. 

Freida's nieuw ontworpen displayunit bevat 12 verpakkingen lang houdbare kant-en-klare Franse crÍpes. Volgens het bedrijf zal de display dankzij zijn frisse en vrolijke design impulsaankopen aanjagen, met name onder millennials. Op de display staat verder nog aangegeven hoe het product in drie eenvoudige stappen bereid kan worden. 


 
"Onze grootste retailklanten vroegen ons om deze ruimtebesparende displayunits te ontwerpen," vertelt Alex Jackson Berkley van Frieda's. "We kwamen tot de ontdekking dat deze staande displays ook de aandacht vestigen op andere producten in het betreffende winkelgebied en niet alleen op de crÍpes. Het product gaat goed samen met zachtfruit maar ook met exotisch fruit en citrus."

Het bedrijf voegt er aan toe dat de display het ook goed doet op andere plaatsen in de winkel bijvoorbeeld bij het jamschap. 


Voor meer informatie:
Oakley Boren
Frieda's Specialty Produce
+1 (714) 733-7660
oakley.boren@friedas.com
www.friedas.com