Nieuw b2b platform voor VLAM

VLAM, Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing, wil de horecasector en de handel nauwer betrekken bij zijn acties en investeert daarom onder meer in een nieuw communicatieplatform, www.versondernemer.be. Het is een winst voor alle betrokkenen.

Hoe evolueert het consumptiepatroon van de Belg thuis en in de horeca? Welke producten zet VLAM volgende maand in de kijker? En wanneer is het ook alweer de Week van de steak-friet? Alle antwoorden op dit soort vragen staan voortaan op www.versondernemer.be, het nieuwe platform voor versspecialisten. De productenkorf van VLAM is behoorlijk uitgebreid : aardappelen en frietjes, verse groenten en vers fruit, rund- varkens- en kalfsvlees, eieren, gevogelte en konijn, zuivel, Noordzeevis, streekproducten, producten uit de korte keten, bioproducten, bier, bloemen en planten. Alles passeert de revue.

Getuigenissen en marktinfo
Niets zo overtuigend als de verhalen uit de sector zelf. Daarom brengt www.versondernemer.be regelmatig verhalen van collega's. In de reportages kan er meegekeken worden in het versrayon of worden er persoonlijke tips gegeven om lekkers op de menukaart te plaatsen. Daarnaast kan er op de nieuwe site ook achtergrondinformatie, van trendrapporten tot marktinformatie uit eerste hand gevonden worden. 

Product van de maand
VLAM volgt het ritme van de seizoenen. Elke maand staan er dan ook andere producten in de schijnwerpers. Specifiek voor groenten en vis selecteerden we een product van de maand. En voor bloemen en planten speelt VLAM in op de typische bloemenfeestdagen. De producten kunnen gevonden worden in van de maand in de rubriek 'sectoractiviteiten'. De Madammen op Radio 2 (elke werkdag tussen 10 en 12 u) en Jeroen Meus tijdens Dagelijkse Kost trouwe ambassadeurs zijn van deze maandproducten. 

Campagnes én promotiemateriaal
De Week van de steak-friet, Wereldeierdag, een nieuwe campagne voor Fier op ons Bier of een toolkit over rundvlees van bij ons… Via Versondernemer kan er als eerste op de hoogte zijn en meteen de mogelijkheid om de campagne ook verder uit te dragen. 

Voor meer informatie:
VLAM
b2b@vlam.be
www.vlam.be