FOOD Freshly entousiast ontvangen tijdens European Convenience Forum
Houdbaarheid verlengen zonder conserveermiddelen

De Europese markt voor gesneden fruit groeit jaarlijks met dubbele cijfers. Food Freshly specialiseert zich al sinds 1994 in het verlengen van de houdbaarheid van voorgesneden AGF. Een klassiek voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld het verkleuren van appelen, peren, sla en aubergines dat met een eenvoudige oplossing te voorkomen is. Niet alleen de kleur blijft langer behouden maar ook de textuur en natuurlijke smaak van het fruit. De houdbaarheidsdata van producten worden tot wel 15 dagen verlengd. 


Het team van Food Freshly tijdens het Hamburg Convenience Forum

Eenvoudige toepassing
''Onze oplossingen worden met name door verwerkers gebruikt maar zijn ook toepasbaar in sectoren zoals de catering, retail en foodservice. Onze klanten profiteren van een verbeterde productkwaliteit zonder dat er conserveermiddelen nodig zijn," legt Benjamin Singh van Food Freshly uit. 

De producten zijn eenvoudig toepasbaar en zelfs goedgekeurd voor gebruik in de biosector. Bewerkte biologische appelen, aardappelen en avocado's blijven nu dus ook langer houdbaar in het winkelschap. Voor meer informatie:
Food Freshly AFC GmbH
Benjamin Singh
Grafenheiderstr . 103
33729 Bielefeld
Tel: +49 521 96 8787 15
Email: benjamin.singh@food-freshly.eu
Web: www.food-freshly.eu