met deze geweldige gadgets
Al je avocadowensen worden werkelijkheid

De avocado heeft de harten van millennials gestolen en houdt deze harten bovendien gezond dankzij haar hoge gehalte aan enkelvoudig verzadigde vetzuren. Avocado's maken van een geroosterde boterham iets speciaals, verrijken smoothies met prote´nen en vormen het belangrijkste ingrediŰnt van 's werelds heerlijkste dip: guacamole. 

Soms kan de bereiding van deze populaire vrucht echter een hele klus zijn en daarom heeft mashable.com een aantal van de beste keukenhulpjes voor avocadoliefhebbers op een rijtje gezet.

Snijden


Met het juiste gereedschap word je de eigenwijze pit en schil van de avocado zeker de baas. De Avocado Slicer, Pitter, Scooper Remover drie-in -ÚÚn multitool doet zijn naam eer aan want hiermee kun je de avocado met een eenvoudige polsbeweging ontpitten en snijden zonder bang te zijn voor ongelukjes. 

Bewaren


Zo, het snijden is gelukt en je hebt genoten van de helft van je heerlijke avocado maar wat te doen met de andere helft die je nu onmogelijk nog op kunt? De Avocado Saver is je redder in nood want hierin kun je de overgebleven helft luchtdicht verpakken waardoor hij zij frisse groene kleur behoudt. Het handige bewaarbakje is zelfs aan te passen aan de vorm van je avocado.

Kweken


Mocht je de pit bewaard hebben, dan kun je deze gebruiken om zelf thuis een avocadoplant te kweken. Leg de pit in de AvoSeedo en geef hem water. Dit kleine plastic bakje vergoot te kans op een succesvolle ontkieming en voor je er erg in hebt, run je je eigen avocadoplantage.