bbq en in margarita
Superhete pepers doen het goed in de zomer

Van de Shishito pepers tot de super spicy Carolina Reaper, chili pepers spicen de zomer op van barbecue tot homemade margarita mix. "Consumenten vinden het leuk om verschillende variëteiten van alle chili pepers die op de wereld te vinden zijn te onderzoeken," zegt Alex Jackson Berkley, assistent sales manager bij Frieda's Specialty Produce. "Om als zomerentertainment te gebruiken en om thuis nieuwe keukens te ontdekken, alle verschillende pittigheidsniveaus van verse pepers belanden in de winkelwagen."
 
Bij Frieda's zien ze de groei van de peperverkoop uit de eerste hand. "We hebben al 10 jaar lang Shishito pepers in het assortiment en de laatste drie jaar zien we een piek in de verkoop," zegt Berkley. "Frieda's opvallende halfpondsverpakking is de afgelopen 12 maanden in de verkoop met 88% gestegen en onze klanten zien dezelfde groei aan de kassa." 


Met het Nederlandse super hete peperseizoen in volle gang, wat tot in november zo zal blijven, biedt Frieda's momenteel een mooie hoeveelheid verse Carolina Reaper, Trinidad Scorpion, en Ghost pepers aan in 8/50 gram clamshell verpakkingen. "De clamshell verpakkingen laten de klanten zien hoe deze zeer hete pepers gebruikt moeten worden en beschermen tegen het met de blote handen aanraken van deze pepers."
 
Enkele andere producten van Frieda's zijn jalapeņo's, poblano's en mini zoete pepers, rode fresno's, chilipepers en habanero's. 

Voor meer informatie:
Oakley Boren
Frieda's Specialty Produce
Tel: +1 (714) 733-7660
oakley.boren@friedas.com
www.friedas.com