Tussentijds verslag Nationaal Actieplan Groenten en Fruit beschikbaar
Steeds meer retailers maken de koppeling tussen kleur en groenten en fruit

Steeds meer retailers maken de koppeling tussen kleur en groenten en fruit. Het is een van de conclusies in het halfjaarverslag van het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit (NAGF). Het verslag bevat een een opsomming van de activiteiten en resultaten. Het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit is een samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven en heeft voor drie jaar subsidie verkregen. Het eerste halfjaar van de subsidie is inmiddels verstreken.Veggipedia en Ga voor Kleur
Na lancering van Ga voor Kleur in mei 2017 zien we dat steeds meer retailers de koppeling maken tussen kleur en groenten en fruit. Dit komt vooral tot uitdrukking in de supermarktbladen die vol staan met kleurrijke groenten en fruit.
Veggipedia is een online bron voor informatie over groenten en fruit. "De techniek van de website van Veggipedia krijgt een update en daarnaast wordt het aantal producten nog steeds uitgebreid. Dit resulteert in een steeds groeiend aantal bezoekers per dag", aldus het NAGF. "Uiteraard zijn wij altijd op zoek naar nieuwe producten. Dus als u iets mist, laat het ons dan vooral ook weten."


 
Pijlers
Ook op de 3 pijlers, jonge gezinnen, gezondheidszorg en out-of-home worden continu activiteiten ontwikkeld. Zo hebben we meegewerkt aan de spaaractie van de Lidl met de Vitamini's, hebben we op de Negenmaanden beurs gestaan en was het NAGF duidelijk zichtbaar in het televisieprogramma Nederland Proeft. Het totale overzicht van alle activiteiten staat weergegeven in het verslag.

Klik hier voor het halfjaarverslag 

Voor meer informatie
Nationaal Actieplan Groenten en Fruit
HortiVERSum - 2e etage
Louis Pasteurlaan 6
2719 EE Zoetermeer