Koriander

Recepten

Champignons met koriander

IngrediŽnten voor 2 personen:

  • 500 g witte champignons
  • 2 eetl olijf- of zonnebloemolie
  • 2 eetl korianderzaad
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetl tomatenpuree
  • 300 ml droge witte wijn
  • zout
  • peper
  • korianderblad
Bereidingswijze:

De champignons schoonmaken en in stukken snijden. De olie, wijn, knoflook en korianderzaden in een pan doen en vervolgens koken. Deksel erop en vijf minuten laten sudderen. Champignons en tomatenpuree toevoegen. Vijf minuten laten doorkoken. De gare champignons uit de pan halen en weer vijf minuten doorkoken. Uitgieten over champignons en laten afkoelen. Daarna versieren met koriander.

Laatst bewerkt door: Jeffrey Schipper op 5-6-2008 11:25:36